Tietosuojalauseke

Gloway Invent Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme.

1. Millaisia henkilötietoja kerätään?

Voimme kerätä käyttäjästä rekisteriselosteessa kuvattuja, henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta tarpeellisia, tietoja, kuten esimerkiksi käyttäjän nimen, yhteystiedot, asiakaspalaute- tai tilaustiedot, suoramarkkinointilupiin tai -kieltoihin liittyvät tiedot sekä muut käyttäjän antamat tiedot, kuten käyttäjän mielenkiinnonkohteet.

Käyttäjät voivat vierailla sivustoillamme ja käyttää useimpia palvelujamme myös antamatta henkilötietojaan. Palveluidemme käytöstä kerätään myös tällöin käyttäytymistietoja, jotka on kuvattu tarkemmin kohdassa evästeet.

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja kerätään?

Tallennamme käyttäjän henkilötiedot asiakas- tai markkinointirekistereihimme ja käsittelemme henkilötietoja vain rekisteriselosteessa määriteltyihin käyttötarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietoja pääasiallisesti asiakassuhteen hoitamiseksi, palveluidemme toteuttamiseksi, liiketoiminnan kehittämiseksi, markkinointiin, segmentointiin sekä muihin vastaaviin kunkin palvelun rekisteriselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin.

3. Kuka käsittelee henkilötietojani ja mihin tietojani luovutetaan?

Gloway Invent Oy:n henkilöstö voi käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Voimme ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja perusteltuja käyttötarkoituksia, kuten suoramarkkinointia, etämyyntiä ja markkinatutkimuksia, varten henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

Emme pääsääntöisesti luovuta tai siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

4. Miten evästeitä käytetään?

Mikä eväste on?

Käytämme palveluissamme evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttämällesi laitteelle. Evästetietojen hyödyntäminen edellyttää, että olet hyväksynyt evästeet käyttämällä verkkopalveluamme. Sinua ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla eivätkä ne vahingoita laitettasi tai siellä olevia tiedostoja. Evästeiden käyttäminen on yleinen käytäntö useimmissa verkkosivustoissa.

Miksi niitä käytetään?

Evästeet auttavat meitä saamaan tietoa palveluidemme kävijämääristä, kävijöiden käyttämistä sivuista, selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Näiden tietojen avulla voimme ymmärtää palvelujemme käyttöä paremmin ja kehittää niitä palvelemaan käyttäjiä yhä paremmin. Yhdistämme evästeiden avulla kerättyjä tietoja myös muihin tietoihin paremman käyttökokemuksen mahdollistamiseksi.

Kuka muu voi kerätä tietoa?

Meidän lisäksemme myös kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja evästeiden avulla. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi kanssamme yhteistyössä olevat mainostajat tai mainosverkostot sekä erilaiset mittauspalveluiden tarjoajat. Käytämme verkkopalveluissamme mm. Google Analyticsiä mittaamaan verkkopalveluidemme käyttöä. Kolmannet osapuolet, kuten Google Analytics, voivat asettaa evästeitä kerätäkseen tietoja esimerkiksi sivustojen kävijämääristä. Lisätietoja Google Analyticsin ehdoista https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Palveluissamme voi olla käytössä myös useita yhteisöliitännäisiä kuten Facebookin, Twitterin tai Google plus Tykkää tai Jaa-painikkeita. Tällaiset yhteisöliitännäispainikkeet voivat näkyä palveluissamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan painikkeen lähteestä. Facebook, Google, Twitter ja muut vastaavat palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti.

Kyseiset palvelut eivät luovuta keräämiään tietoja meille. Gloway Invent Oy ei ole vastuussa näiden kolmannen osapuolen sivustojen sisältämästä aineistosta tai niiden käytöstä. Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

Evästeiden tyhjentäminen tai estäminen

Voit tyhjentää evästeet käyttämäsi laitteen selaimen asetuksista, jolloin tunniste, jolla laitteesta kerätään tietoa, vaihtuu. Sinulla on myös mahdollisuus estää evästeiden käyttö kokonaan muuttamalla käyttämäsi laitteen selaimen asetuksia. Evästeiden estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen ja mainonnan kohdentamiseen. Mikäli päätät estää evästeet, et välttämättä voi täysin hyödyntää tarjoamiamme verkkopalveluja.

Kolmansien osapuolien selainkäyttöön pohjautuvan verkkomarkkinointia voit hallita asetuksissa seuraavan linkin kautta http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset

5. Miten voit tarkastaa mitä tietoja käyttäjästä on tallennettu?

Tietojen tarkastaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa asiakas- tai markkinointirekisterissämme olevat itseään koskevat tiedot. Käyttäjän pyynnöstä oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä

Gloway Invent Oy / Tietosuoja

info@gloway.fi

6. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojalausekkeen sisältöön säännöllisesti.